A gjejnë hotele italianët në Vlorë?

A gjejnë hotele italianët në Vlorë?

Këto ditë jam në Itali, puna ime me DigitalVlora në Shqipëri vazhdon, megjithatë kam marrë një periudhë të vogël pushimesh. Meqenëse jam këtu, doja të kontrolloja se si shfaqen hotelet në Vlorë nga kërkimet e bëra në Google nga italianët. Kam bërë disa teste si me...
Biznes online për turizmin në Shqipëri

Biznes online për turizmin në Shqipëri

Kur një turist kërkon në internet për një hotel, ai gjen OTA në rezultatet e para. OTA më të famshme (Agjencitë e Udhëtimit në internet), si Booking, Expedia, Hotel.com, Agoda dhe AirBnB, mbledhin numrin më të madh të vizitave dhe pozicionohen në rezultatet e para të...
SEO dhe përvoja e përdoruesit

SEO dhe përvoja e përdoruesit

A ka një lidhje midis një pozicionimi të mirë organik, rezultatit të një aktiviteti të optimizimit të motorit të kërkimit (SEO) dhe një faqeje në internet që ofron një përvojë të mirë përdoruesi? Google ka njoftuar përditësime të reja për algoritmet e saj, për të...