Home

Digital Vlora është e specializuar në krijimin e faqeve të internetit dhe renditjen e motorëve të kërkimit. I drejtohemi kompanive industriale, tregtare dhe turistike shqiptare, të cilat synojnë të promovojnë produktet dhe shërbimet e tyre online, veçanërisht në tregun italian.

Ne analizojmë nevojat e klientëve tanë, përcaktojmë strategjitë e dobishme për marrjen e rezultateve.

Ne jemi në gjendje të krijojmë faqet e internetit shumëgjuhëshe, për të menaxhuar shërbimet përkatëse (regjistrimi i domenit, hostimi, e-mail, mirëmbajtja teknike e faqeve) dhe për t’u kujdesur për përkthimet dhe menaxhimin e përmbajtjes, dhe në fund aktivitetet e nevojshme të marketingut dixhital, të tilla si kërkimi për optimizimin e motorëve (SEO) , SEO lokale, komunikim social dhe konsulencë të mbështetur nga Web Analytics.

Digital Vlora koordinohet nga një konsulent italian dhe një rrjet bashkëpunëtorësh, të specializuar në fushat e ndryshme për të cilat artikulohet aktiviteti i ofruar për klientët.

Na kontaktoni, do të kontrollojmë së bashku mundësitë e bashkëpunimit dhe do të jemi të lumtur të përgatisim një ofertë për shërbimet dhe aktivitetet e marketingut dixhital të dobishme për arritjen e rezultateve të pritura.