Multimedia

DigitalVlora, në bashkëpunim me Venice Studio Vlore, ofron shërbime të xhirimit fotografik dhe video për ambiente të brendshme dhe të jashtme, edhe nëpërmjet përdorimit të dronëve. Materiali i fituar është ripunuar në postproduksion, për t’u përdorur në faqe interneti, blogje dhe media sociale.

Fotot profesionale me rezolucion të lartë ju lejojnë të merrni imazhe që pasqyrojnë atmosferën e vendeve, të përshtatshme për publikim në faqet e internetit dhe mediat sociale, por edhe foto nga natyra të qeta dhe foto produktesh për faqet e tregtisë elektronike.
Përdorimi i teknikave të dritës natyrore dhe blicit na lejon të kapim ngjyrat, nuancat, teksturat, detajet dhe karakteristikat e çdo objekti.

Materiali fotografik mund të integrohet me prodhimin e filmimeve dhe videoklipeve komerciale, të rafinuara me postproduksionin e mëvonshëm, në kërkim të përsosmërisë në të gjitha aspektet e videos, nga redaktimi në ngjyrosje, deri te dizajni i zërit. Qëllimi ynë është të krijojmë një produkt final të cilësisë më të lartë, i cili të jetë në gjendje të përcjellë emocionet e nevojshme për suksesin e komunikimit dixhital të klientit.

Videoja mund të kryhet, si brenda ashtu edhe jashtë, edhe nëpërmjet përdorimit të dronëve profesionistë. DigitalVlora përdor teknologji të avancuara për të kapur imazhe dhe video me rezolucion të lartë me shkrepje të sakta dhe precize.

Shërbimet tona mbulojnë të gjitha aspektet e fotografimit me dron nga ajri, duke filluar nga planifikimi i fluturimit deri tek mbledhja e të dhënave. Ne mund të ofrojmë shërbime të tilla si fotografimi ajror i ndërtesave, strukturave, infrastrukturës dhe tokës. Të gjitha goditjet ajrore kryhen në përputhje me legjislacionin aktual për fluturimet me dron.

Për të përfunduar prodhimin e përmbajtjes në ueb, ne kujdesemi edhe për audion, falë krijimit të kolonave zanore të personalizuara pa të drejta autori dhe klipeve audio të përshtatshme për TikTok, Instagram dhe media të tjera sociale.

Çdo kolonë zanore krijohet individualisht sipas nevojave specifike të klientit, duke përdorur instrumente moderne, teknika të avancuara të prodhimit dhe vëmendje të kujdesshme ndaj detajeve. Të gjitha kolonat zanore që ne ofrojmë janë pa e drejta e autorit, kështu që nuk keni nevojë të paguani honorare për t’i përdorur ato.