Cookie Policy

Informacion mbi politikën e cookie-ve

Kjo politikë e cookie-ve shpjegon se çfarë janë cookie-t dhe si i përdorim ato, llojet e cookie-ve që përdorim, d.m.th. informacionin që mbledhim duke përdorur cookie-t dhe se si përdoret ai informacion dhe si të kontrollohen preferencat e cookie-ve. Për më shumë informacion se si ne përdorim, ruajmë dhe mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, ju lutemi shikoni Politikën tonë të Privatësisë. Ju mund të ndryshoni ose tërhiqni miratimin tuaj në çdo kohë nga Deklarata e Cookie në faqen tonë të internetit. Zbuloni më shumë se kush jemi ne, si mund të na kontaktoni dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë. Pëlqimi juaj vlen për domenet e mëposhtme: digitalvlora.com Për më shumë informacion se si ne përdorim, ruajmë dhe mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, ju lutemi shikoni Politikën tonë të Privatësisë.

Ju mund të ndryshoni ose tërhiqni miratimin tuaj në çdo kohë nga Deklarata e Cookie në faqen tonë të internetit. Zbuloni më shumë se kush jemi ne, si mund të na kontaktoni dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë. Pëlqimi juaj vlen për domenet e mëposhtme: digitalvlora.com

Çfarë janë cookies ?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që përdoren për të ruajtur informacione të vogla. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në shfletuesin tuaj. Këto cookie na ndihmojnë ta bëjmë faqen e internetit të funksionojë siç duhet, ta bëjmë atë më të sigurt, të ofrojmë një përvojë më të mirë përdoruesi dhe të kuptojmë se si funksionon faqja e internetit dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku ka nevojë për përmirësim. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në shfletuesin tuaj. Këto cookie na ndihmojnë ta bëjmë faqen e internetit të funksionojë siç duhet, ta bëjmë atë më të sigurt, të ofrojmë një përvojë më të mirë përdoruesi dhe të kuptojmë se si funksionon faqja e internetit dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Si i përdorim cookies ?

Ashtu si shumica e shërbimeve online, faqja jonë e internetit përdor cookie të palëve të para dhe të palëve të treta për një sërë qëllimesh. Cookies pronësore janë kryesisht të nevojshme për funksionimin e duhur të faqes në internet dhe nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme. Cookie-t e palëve të treta të përdorura në faqen tonë të internetit kryesisht shërbejnë për të kuptuar se si funksionon faqja e internetit, si ndërveproni me faqen tonë të internetit, duke i mbajtur shërbimet tona të sigurta, duke ofruar reklama që janë të rëndësishme për ju dhe, në përgjithësi, duke ju ofruar një përdorues më të mirë dhe të përmirësuar. përvoja dhe ndihmon në përshpejtimin e ndërveprimeve tuaja të ardhshme me faqen tonë të internetit. Cookies pronësore janë kryesisht të nevojshme për funksionimin e duhur të faqes në internet dhe nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme.

Cookie-t e palëve të treta të përdorura në faqen tonë të internetit kryesisht shërbejnë për të kuptuar se si funksionon faqja e internetit, si ndërveproni me faqen tonë të internetit, duke i mbajtur shërbimet tona të sigurta, duke ofruar reklama që janë të rëndësishme për ju dhe, në përgjithësi, duke ju ofruar një përdorues më të mirë dhe të përmirësuar. përvoja dhe ndihmon në përshpejtimin e ndërveprimeve tuaja të ardhshme me faqen tonë të internetit.

Çfarë lloje të cookie-ve përdorim ?

Thelbësore: disa cookie janë thelbësore për të qenë në gjendje të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes sonë. Ato na lejojnë të mbajmë sesionet e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim sigurie. Ata nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto skedarë “cookie” ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe të bëni arkë në mënyrë të sigurt. Statistikat: Këto cookie ruajnë informacione të tilla si numri i vizitorëve në faqen e internetit, numri i vizitorëve unikë, cilat faqe të faqes së internetit janë vizituar, origjina e vizitës, etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe analizojmë performancën e faqes në internet dhe ku ka nevojë për përmirësim. Marketingu: Faqja jonë e internetit shfaq reklama. Këto cookie përdoren për të personalizuar reklamat që ju tregojmë në mënyrë që ato të jenë kuptimplote për ju. Këto cookie na ndihmojnë gjithashtu të mbajmë gjurmët e efikasitetit të këtyre fushatave reklamuese. Informacioni i ruajtur në këto cookie mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju shfaqur reklama edhe në faqet e tjera të internetit në shfletuesin tuaj. Funksionale: Këto janë cookies që ndihmojnë disa funksione jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto veçori përfshijnë përfshirjen e përmbajtjeve të tilla si video ose ndarjen e përmbajtjes së faqes në internet në platformat e mediave sociale. Preferencat: Këto cookie na ndihmojnë të ruajmë cilësimet dhe preferencat tuaja të shfletimit, si p.sh. preferencat e gjuhës, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe më efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit. Ato na lejojnë të mbajmë sesionet e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim sigurie. Ata nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto skedarë “cookie” ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe të bëni arkë në mënyrë të sigurt.

Statistikat: Këto cookie ruajnë informacione të tilla si numri i vizitorëve në faqen e internetit, numri i vizitorëve unikë, cilat faqe të faqes së internetit janë vizituar, origjina e vizitës, etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe analizojmë performancën e faqes në internet dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Marketingu: Faqja jonë e internetit shfaq reklama. Këto cookie përdoren për të personalizuar reklamat që ju tregojmë në mënyrë që ato të jenë kuptimplote për ju. Këto cookie na ndihmojnë gjithashtu të mbajmë gjurmët e efikasitetit të këtyre fushatave reklamuese.
Informacioni i ruajtur në këto cookie mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju shfaqur reklama edhe në faqet e tjera të internetit në shfletuesin tuaj.

Funksionale: Këto janë cookies që ndihmojnë disa funksione jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto veçori përfshijnë përfshirjen e përmbajtjeve të tilla si video ose ndarjen e përmbajtjes së faqes në internet në platformat e mediave sociale.

Preferencat: Këto cookie na ndihmojnë të ruajmë cilësimet dhe preferencat tuaja të shfletimit, si p.sh. preferencat e gjuhës, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe më efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit.

Si mund të menaxhoj preferencat e cookie-ve?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë gjatë seancës së shfletimit, mund të klikoni në skedën “Politika e privatësisë dhe kukive” në ekranin tuaj. Kjo do të shfaqë përsëri njoftimin e pëlqimit duke ju lejuar të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj. Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për bllokimin dhe fshirjen e cookies të përdorura nga faqet e internetit. Mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë skedarët e skedarëve. Për të mësuar më shumë rreth mënyrës së menaxhimit dhe fshirjes së cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org. Kjo do të shfaqë përsëri njoftimin e pëlqimit duke ju lejuar të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj.

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për bllokimin dhe fshirjen e cookies të përdorura nga faqet e internetit. Mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë skedarët e skedarëve. Për të mësuar më shumë rreth mënyrës së menaxhimit dhe fshirjes së cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.