Faqet e internetit

Faqja e internetit Digital Vlora është krijuar si një mjet biznesi reagues i fokusuar në përvojën e përdoruesit. Paraqitjet janë krijuar për të siguruar lexueshmëri maksimale nga përdoruesit, përmbajtjet strategjike janë të pozicionuara në mënyrë të tillë që të marrin rëndësinë maksimale, tekstet janë optimizuar për të siguruar pozicionimin më të mirë organik në Google dhe motorë të tjerë kërkimi.

Ne vendosim aftësinë e faqes së internetit për të arritur objektivat e saj në radhë të parë, ne dizajnojmë faqe interneti të qëndrueshme dhe të sigurta, gjithmonë me vëmendje të veçantë ndaj lehtësisë së përdorimit dhe funksionalitetit të ndërfaqes.

Faqet e krijuara vendosen në cloud, në platforma të sigurisë dhe performancës së lartë, të cilat garantojnë kohë të reduktuara të shfletimit, si nga Shqipëria, Italia dhe vendet e tjera. Pasi faqja e internetit publikohet, ajo përfshihet në shërbimin e përditësimit dhe kontrollit, i cili garanton ruajtjen e performancës më të mirë dhe sigurinë e duhur.

Në rast se klienti ka mundësinë dhe nevojën për të përditësuar përmbajtjet e faqes në mënyrë të pavarur, në të njëjtën kohë me publikimin e faqes, Digital Vlora organizon sesione trajnimi, që synojnë modifikimin, zgjerimin dhe menaxhimin e përmbajtjes.

Uebsajtet e krijuara monitorohen me mjete web analitike, të cilat lejojnë Digital Vlora t’u ofrojë klientëve të saj raporte dhe këshilla të dobishme për veprime përmirësimi bazuar në analizën e të dhënave sasiore dhe cilësore.

Qitje profesionale me dron

Falë partneritetit me Venice Studio, Digital Vlora ofron krijimin e faqeve të internetit që përfshijnë një video prezantim profesional të korporatës për t’u publikuar në faqen kryesore dhe në profile të ndryshme të mediave sociale.

Në veçanti në sektorin e turizmit, droni ju lejon të krijoni video me ndikim të lartë në kanale të ndryshme sociale si Facebook, Instagram, TikTok, ideale për të përmirësuar strukturën e hotelit tuaj. Xhirimet kryhen nga pilotë të certifikuar dhe profesionistë, pas një ekzaminimi të kujdesshëm të rregulloreve dhe çdo kufizimi të vendosur në zonën e fluturimit.

Sot më shumë se 50% e trafikut të internetit gjenerohet përmes telefonave inteligjentë dhe tabletëve. Shikimi i një videoje në ekranin e një pajisjeje celulare është më pak e lodhshme sesa leximi i tekstit në një faqe interneti. Videoja është gjithashtu një mjet emocional, i cili lejon një komunikim me ndikim më të madh.

Na kontaktoni, kërkoni një ofertë për uebsajtin tuaj profesional duke përfshirë prezantimin e videos të realizuar me dron.