Projektet

AKS Shqiperia

AKS Shqiperia

#sport #albania #vlora #webdevelopment #seo Faqja e prezantimit të kurseve Shotokan Karate të mbajtura nga mjeshtrit Cacciola dhe Palanza. Projekti mobile-first është krijuar për të shpërndarë ofertën e kurseve që synojnë kryesisht djemtë dhe vajzat shqiptare....

Ferma Trapoggio

Ferma Trapoggio

#food #italia #santasofia #webdevelopment #seo Vendi i bulmetit Fattoria Trapoggio në Santa Sofia, në Apeninet Toskan-Romagnolo. Përmbajtja u zgjodh për të përcjellë cilësinë dhe autenticitetin e produktit, të marrë me teknikat tradicionale të prodhimit. Ne gjithashtu...

Residenza Maison Cortina

Residenza Maison Cortina

#travel #italia #treviso #webdevelopment #seo Vendi i Residence RMC në të pestën e Trevisos, një distancë e shkurtër nga aeroporti Canova. Realizimi fillestar në italisht, e më pas në anglisht, synon prezantimin e objektit akomodues, i cili përdoret gjerësisht edhe...

EncalCisal Albania

EncalCisal Albania

noprofit #albania #tirana #webdevelopment #seo Faqja institucionale e Fondacionit EncalCisal Albania, me seli ne Tirane. Realizimi në dy gjuhë synon të prezantojë shërbimet e ofruara nga patronazhi, si më vete ashtu edhe në bashkëpunim me organizata të tjera....

Shoqata L.A.R.

Shoqata L.A.R.

#noprofit #business #hospitality #webdevelopment Faqja e shoqatës, e cila ka si objektiv prezantimin institucional të rrjetit të biznesit të fermave në Emilia Romagna. Sajti përbëhet nga pjesa e aksesit publik të krijuar me synimin për të marrë anëtarë të rinj, një...

Fermë I Portici

Fermë I Portici

#tourism #food #events #webdevelopment #seo Uebsajti institucional i Agriturismo dhe Agri-camping. Të ndara në seksione që paraqesin shërbimet e ofruara nga akomodimi: dhomat, secila me një galeri fotografish, apartamentet dhe zona e përdorur si vend kampingu për...

Fermë Corte Roeli

Fermë Corte Roeli

#farmhouse #food #hospitality #webdevelopment Faqja e prezantimit të agroturizmit. Corte Roeli ofron produkte ushqimore në fermë, ofron shërbime biznesi dhe prezanton dhomat e veta për qëndrim. Faqja e internetit është projektuar me ngjyra të ngrohta, plan urbanistik...

Punishte vere Colli del Cerreto

Punishte vere Colli del Cerreto

#wine #webdevelopment #seo Veraria Colli del Cerreto prodhon dhe shet drejtpërdrejt verëra nga zona e Romagna. Faqja e internetit paraqet kompaninë, historinë e saj dhe verërat, secila me karakteristikat e saj kryesore. Në fazën e planifikimit, u zgjodh një dizajn...

Fermë Kalaja Montesasso

Fermë Kalaja Montesasso

#ecommerce #wine #webdevelopment Faqe e-commerce për shitjen online të verës. Shtëpia në fermë prodhon dhe shet verën e saj dhe pret familje dhe grupe. Faqja e internetit përmban një seksion të tregtisë elektronike, gjithashtu paraqet fermën dhe ofron për të qëndruar....

Marketi Poco di Buono

Marketi Poco di Buono

#ecommerce #food #webdevelopment Faqja e tregtisë elektronike të ushqimit. Dyqani Poco di Buono shet produkte organike në internet, të paketuara dhe me shumicë. Metodat e pranuara të pagesës janë PayPal, kartat e kreditit dhe kartat e debitit në dorëzim. Në fazën e...