Residenza Maison Cortina

#travel #italia #treviso #webdevelopment #seo

Vendi i Residence RMC në të pestën e Trevisos, një distancë e shkurtër nga aeroporti Canova. Realizimi fillestar në italisht, e më pas në anglisht, synon prezantimin e objektit akomodues, i cili përdoret gjerësisht edhe nga turistët e huaj. Prania e një formulari të kërkesës për rezervim është një zgjedhje për të mbledhur rezervime direkte, më fitimprurëse për vendbanimin, pa komisionet e rezervimit dhe OTA të tjera.