Local SEO

Shumica e faqeve të internetit marrin dukshëm më shumë trafik celular sesa trafiku i desktopit. Sot ne shfletojmë internetin më shumë me pajisje celulare sesa me kompjuter personal. Kërkimi i informacionit, kompanive, aktiviteteve turistike dhe tregtare shpesh bëhet nga njerëz në lëvizje dhe informacioni i parë që shfaqet në telefonat inteligjentë është ai i ofruar nga shërbimi Google My Business (GMB).

Karta GMB, e cila shfaqet në Google Maps dhe përballë kërkimeve, mund të përmbajë shumë informacione për aktivitetet ekonomike, duke filluar nga vendndodhja e tyre gjeografike, përshkrimi i aktivitetit, fotot dhe videot e vendit, oraret. e hapjes, vlerësimet e klientëve, përditësimi i postimeve për të gjithë ata që janë të interesuar.

Prandaj, edhe përpara dukshmërisë që mund të merret nga faqja juaj e internetit, është thelbësore që çdo biznes të ketë profilin e tij në Google My Business dhe ta përdorë vazhdimisht këtë shërbim për t’u shfaqur në kërkime dhe në harta në mënyrën më të mirë të mundshme.

Ne në Digital Vlora kujdesemi për regjistrimin e aktiviteteve ekonomike në GMB, në mënyrë që ato të përfaqësohen saktë dhe të ofrojnë informacion të dobishëm për klientët dhe klientët potencialë, si dhe organizojmë sesione trajnimi për të trajnuar stafin që menaxhon aktivitetet ekonomike, në menaxhimin korrekt. të shërbimit. Google My Business.