EncalCisal Albania

noprofit #albania #tirana #webdevelopment #seo

Faqja institucionale e Fondacionit EncalCisal Albania, me seli ne Tirane. Realizimi në dy gjuhë synon të prezantojë shërbimet e ofruara nga patronazhi, si më vete ashtu edhe në bashkëpunim me organizata të tjera. Objektivi është i segmentuar, i përbërë nga të rinj shqiptarë të interesuar për të punuar në Itali dhe pensionistë italianë të interesuar për të trajtuar dokumentet me institucionet italiane.