Fermë Corte Roeli

#farmhouse #food #hospitality #webdevelopment

Faqja e prezantimit të agroturizmit. Corte Roeli ofron produkte ushqimore në fermë, ofron shërbime biznesi dhe prezanton dhomat e veta për qëndrim. Faqja e internetit është projektuar me ngjyra të ngrohta, plan urbanistik funksional për të theksuar përmbajtjen. Është një faqe interneti shumëgjuhëshe, duke qenë se objektivi i Fattoria Corte Roeli përbëhet kryesisht nga klientë të huaj, kryesisht gjermanishtfolës.

Shikoni faqen e internetit
Shihni projektet e tjera