Patronazhi UCI Albania

#expat #albania #vlora #webdevelopment #seo

Faqja e prezantimit të UCI Patronato në Vlorë. Objektivi kryesor i projektit është përhapja e shërbimeve që ofrohen kryesisht për qytetarët italianë që synojnë të zhvendosen në Shqipërinë e Jugut. Faqja institucionale është e kompletuar me një blog, i cili përdoret për të paraqitur mundësitë që ofron ky vend dhe për të përshkruar shërbimet dhe zakonet e jetesës së popullit shqiptar.

Visita il sito
Vedi altri progetti