Fermë I Portici

#tourism #food #events #webdevelopment #seo

Uebsajti institucional i Agriturismo dhe Agri-camping. Të ndara në seksione që paraqesin shërbimet e ofruara nga akomodimi: dhomat, secila me një galeri fotografish, apartamentet dhe zona e përdorur si vend kampingu për kampingun, karvanët dhe çadrat. Paraqitja përfshin ngjyrën e logos, renditja e elementeve është e thjeshtë dhe intuitive, me ngjyra që të kujtojnë mjedisin dhe natyrën. Faqja është përgatitur për një përkthim të mëvonshëm në anglisht.