AKS Shqiperia

#sport #albania #vlora #webdevelopment #seo

Faqja e prezantimit të kurseve Shotokan Karate të mbajtura nga mjeshtrit Cacciola dhe Palanza. Projekti mobile-first është krijuar për të shpërndarë ofertën e kurseve që synojnë kryesisht djemtë dhe vajzat shqiptare. Paraqitja u krijua duke filluar nga kërkesa për të përdorur tonin e ngjyrës së sfondit të verdhë, për të cilin ne u përpoqëm të merrnim një kontrast të përshtatshëm ngjyrash, për të garantuar lexueshmëri të mirë të përmbajtjes.

Visita il sito
Vedi altri progetti