Marketi Poco di Buono

#ecommerce #food #webdevelopment

Faqja e tregtisë elektronike të ushqimit. Dyqani Poco di Buono shet produkte organike në internet, të paketuara dhe me shumicë. Metodat e pranuara të pagesës janë PayPal, kartat e kreditit dhe kartat e debitit në dorëzim. Në fazën e planifikimit, u zgjodh një dizajn thelbësor, i cili synonte kryesisht klientët e lidhur me grupin e blerësve të solidaritetit.

Shikoni faqen e internetit
Shihni projektet e tjera