Mbikëqyrje dixhitale

Mbikëqyrje dixhitale

Mediat sociale censurojnë përmbajtjen që sipas mendimit të tyre nuk janë “të pajtueshme”, Evropa është gati të miratojë rregulloren ChatControl që autorizon kompanitë private të analizojnë komunikimet tona dixhitale (mesazhet dhe emailet), Google dhe...
Marketingu me Pinterest

Marketingu me Pinterest

Audienca e tij kryesisht femërore, përmbajtja vizuale, origjinale dhe kreative, e bëjnë Pinterest një kanal shumë interesant, për t’u përfshirë në strategjitë tona të marketingut në internet. Pinterest është një rrjet social i bazuar në ndarjen e imazheve dhe...
TikTok për biznes

TikTok për biznes

TikTok, media sociale me shkallën më të lartë të rritjes, lejon kompanitë e mëdha dhe të vogla të shpalosin kreativitetin e tyre, të angazhojnë publikun, të tregojnë histori me një ndikim të lartë emocional TikTok në shifra TikTok, faqja e mediave sociale me rritjen...